ORDRESTYRING

Optag og rediger ordre direkte i NAV (Navision), C5 (Concorde) eller UniConta via din smartphone eller tablet.

INTET DOBBELTARBEJDE

 

Med iOrdre slipper du for at taste dine ordrer to gange! Registrér dine ordrer direkte på din smartphone eller tablet mens du besøger dine kunder. Dermed kan du afslutte dit arbejde inden du forlader kunden og rette fokus mod den næste.

 

iOrdre er bygget direkte til din Navision, C5 eller UniConta, hvilket betyder at dine kolleger på kontoret med det samme kan se dine ordrer. Herudover vil der med det samme kontrolleres for lagerstatus således du ikke risikerer, at sælge udsolgte varer.

iOrdre - billedgalleri
Varegalleri

BILLEDGALLERI

 

Som et krydderi i forhold til mange andre ordrestyrings-systemer kan du i iOrdre vælge at optage ordrer via vores gallerivisning. Specielt de at vores kunder, som arbejder med smykker, tekstiler eller andre produkttyper, hvor præsentationen er vigtigt, er glade for denne funktion.

 

 

Med galleri-visningen har du mulighed for at spare udgifterne til kataloger til sælgerne væk, ligesom du hele tiden er sikker på at dit “produktkatalog” er opdateret.

LAGERSTATUS

 

 

Fordi iOrdre er integreret direkte til Jeres lager kan du hele tiden se lagerstatus og antal. Derfor er det ikke muligt for at dig at komme til at sælge en vare til en kunde i den tro, at varen er på lager.

 

Lagerintegrationen er igen en bekymring mindre når du sidder hos dine kunder og skal holde dit fokus på salg.

iOrdre - lagerhistorik
iOrdre - forside

IORDRE ER OGSÅ OFFLINE

 

Der findes et utal af webbaserede systemer, som alle opererer under den grundlæggende forudsætning, at du, som sælger, SKAL være online for at kunne arbejde i systemet. Dette har vi valgt at gøre op med hos iOrdre.

 

Med iOrdre har et du program, der altid er klar til at modtage ordre – OGSÅ UDEN INTERNET. Dermed oplever du ikke tekniske forhindringer når du skal udføre dit arbejde. Så snart du igen er på nettet sendes dine ordre tilbage til kontoret.